Gepubliceerd 10 september 2023

Rotary geeft 7.000 euro aan goede doelen

Dankzij de deelnemers aan het Groene Hart Spektakel en de sponsors, heeft Rotary Bodegraven 7.000 euro opgehaald voor goede doelen. Het Groene Hart Spektakel werd 26 augustus georganiseerd in de Reeuwijkse Hout. De opbrengst gaat dit jaar naar: “Buddy Bike”, de vakantiespelen Bodegraven en een waterpomp-project in Zambia van oud Libelle-columnist Wieke Biesheuvel.

Aan de Reeuwijkse surfplas streden de diverse teams – soms fanatiek maar altijd sportief – met elkaar met activiteiten zoals touwtrekken, een stormbaan, een rebusspel en een luchtbeddenrace, het was een spektakel van jewelste. Na afloop was er een gezellige barbecue, waar de “sterke” verhalen hier en daar opdoken, hier ontstond echte gezelligheid.

Tekst Anneke Bekker
Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN