Gepubliceerd 25 april 2024

Rohda’76-zaalvoetballers futsal kampioen hoofdklasse

Eigenlijk was Rohda’76 al kampioen toen het woensdagavond aan de laatste zaalcompetitiewedstrijd begon. De nog overgebleven concurrent voor de titel Steeds Hooger vermorste al eerder punten waardoor Rohda’76 op de ranglijst niet meer te achterhalen was.

● Rohda’76 viert feest na het behalen van het kampioenschap futsal in de hoofdklasse.

Met dank aan tegenstander

Uiteraard wilde Rohda’76 in de Sporthoeve nog een kampioenswedstrijd afwerken. Met dank aan z.v.v. Olympia Go dat met slechts 5 beschikbare spelers nog bereid was naar Bodegraven te komen. De wedstrijd zelf had qua spanning niets meer om het lijf. Het sterkere Rohda’76 had bovendien al gauw een voorsprong in handen en voetbalde vervolgens op het gemak naar een 5-2 ruststand.

● Boban Lazic dribbelt voor Rohda’76 langs een tegenstander.

Opmerkelijk hoe de gasten uit Goeree Overflakkee na rust zonder te kunnen wisselen heel goed stand hielden en Rohda’76 nog maar één keer het net vond voor de 6-2 eindstand.

● Rohda’76-aanvoerder Vlatko Lazic tussen twee tegenstanders probeert nog aan de bal te komen.

Gehuldigd

Na afloop werd het Rohda’76-team in de bloemetjes gezet en werd de kampioensschaal overhandigd. Aanvoerder Vlatko Lazic bedankte ook nog even de aanhang dat nog massaal was komen kijken. Rohda’76 gaat volgend seizoen op een hoger niveau meedraaien in de topklasse. Dit seizoen komen de Bodegraafse zaalvoetballers nog in actie voor de achtste finales in de beker. Die wedstrijd staat gepland voor maandag 29 april uit tegen de Rotterdamse Studenten 2, aanvang 20.00 uur.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN