Gepubliceerd 18 januari 2023

Rohda’76 wint inhaalduel tegen Siveo’60: 3-4

Rohda’76 won dinsdagavond de nog in te halen uitwedstrijd tegen Siveo’60 nipt met 3-4. Overigens werd de wedstrijd op Bodegraafs terrein aan de Broekveldselaan afgewerkt. De lichtinstallatie bij de Zegveldse club is momenteel niet te gebruiken.

Gelijk op

In de 1e helft ging de wedstrijd nagenoeg gelijk op. Rohda’76 kwam sterker uit de startblokken en nam al na zo’n 5 minuten de leiding door een doelpunt van Pepijn van der Have: 0-1. Nog voor rust kwam Siveo’60 langszij: 1-1.

● Vlatko Lazic scoorde de 2-4 voor Rohda’76. (Archieffoto)

Nipte winst

Direct in de 2e helft kwam Rohda’76 opnieuw op voorsprong. Vincent Vermeer werd vanaf de zijkant perfect aangespeeld en kon daardoor vrij gemakkelijk de 1-2 binnenschuiven. Even later kwam Siveo’60 weer op gelijke hoogte. Een schot uit de 2e lijn vloog over een bukkende Zegvelder het doel in: 2-2. Daarna toch de 2-3 voor de Bodegravers door Issam el Bouazatti. Vlatko Lazic leek met de 2-4 de beslissing te hebben geforceerd, maar een Zegveldse kopbal 5 minuten voor tijd verraste nog de Rohda-defensie: 3-4.

Nieuwe koploper

Door de zege op Siveo’60 klom Rohda’76 naar de 4e plek met 20 uit 11. De 4e klasse B heeft sinds dinsdagavond ook een nieuwe koploper. SCH’44 won uit bij GSV met 1-6. De Harmelenaren passeren daardoor Zwammerdam op de ranglijst met 27 uit 11. Zwammerdam heeft 1 punt minder.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN