Gepubliceerd 14 april 2024

Rohda’76: winst zonder franje

Eigenlijk telde tegen hekkensluiter Gouda maar één resultaat: winst. Dat gebeurde ook, maar eenvoudig ging het niet. Uiteindelijk zegevierden de blauwwitten verdiend met 2-0.

In de eerste helft genoten de vele toeschouwers vooral van het fraaie voorjaarsweer, want op het veld lukte er weinig bij de twee ploegen. Het leek wel of Rohda’76 op halve kracht voor het maximale resultaat ging. Tel daar de nodige foute passes en verkeerde keuzes bij op en de 0-0 ruststand liet zich eenvoudig verklaren, want ook rode lantaarndrager Gouda wist geen vuist te maken.

De thee deed Rohda’76 goed. Niet dat de ploeg van Arjen Linstra nu oogstrelend voetbal op de mat legde, maar de blauwhemden kwamen wel wat energieker voor de dag. Dat leidde vrij snel tot de 1-0 van Vlatko Lazić. Die tussenstand bleef lang op het scorebord staan. Tot enkele minuten voor tijd. De net ingevallen Justin Stigter (uit O18) rondde een counter bekwaam af: 2-0.

● Opluchting bij Rohda’76 na de 1-0 van Vlatko Lazić. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 20 april gaat Rohda’76 op bezoek bij Bergambacht. De wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst begint om 15.00 uur.

Bericht: André van Egdom | Ad v.d. Herik (Rohda’76 | Beeld: Don v.d. Meer

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN