3 juli 2022

Rohda’76 winnaar dartonderdeel

Darten was vrijdagavond jl, een schot in de roos om naast het sportieve gedeelte ook de sociale contacten op te halen. En daar werd door de sporters ruimschoots gebruik van gemaakt in de 3e ronde van de ReBo Sportontmoeting. Met 6 dartsborden in de sportkantine van de Sporthoeve kon er ook lekker doorgespeeld worden.

● Ook voetballer Jeroen Schouten (Rohda’76) had zichtbaar plezier in het darten.

Nog uitdaging

Darten was voor de sporters toch nog een flinke uitdaging. Het ontlokte velen dan ook een lachsalvo als het pijltje onbedoeld zijn eigen weg zocht. Of verbazing als de triple 20 of de bulls’eye werd gevonden. Uiteraard was er ook weer een team dat als winnaar uit de bus kwam. En dat was dit keer Rohda’76. Met ESTO 2 op de 2e plaats en ESTO 1 als derde.

Verschillende winnaars

De ReBo Sportontmoeting kende voorlopig nog drie verschillende winnaars op de drie afgewerkte onderdelen: Vriendenschaar, VSTS en Rohda’76. Koploper in het algemeen klassement is nog steeds Vriendenschaar, maar de korfballers zagen hun voorsprong op Rohda’76 slinken en hebben hun joker voor dubbele punten al ingezet. Rohda’76 heeft die troef nog in handen.

A.s. maandagavond wordt het 4e onderdeel (tennis) afgewerkt op het tennispark van Botesa.

Tussenstand na drie onderdelen:

1 Vriendenschaar 436 p
2 Rohda'76    397
3 ESTO 2     367
4 Heres     311
5 VSTS      296
6 ESTO 1     242
7 BZ&PC     177

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu