Gepubliceerd 15 november 2023

Rohda’76 werkt zich omhoog

Na de 7-1 zege op CVC Reeuwijk plakte Rohda’76 afgelopen dinsdagavond er opnieuw een driepunter aan vast. Rode lantaarndrager Gouda werd met 1-2 verslagen.

Nog moeilijk

Rohda’76 had aanvankelijk moeite Gouda op de knieën te krijgen en moest genoegen nemen met een 0-0 ruststand. Ook na rust duurde het nog lang eer Rohda’76 het net wist te vinden. Rond de 70e min. was het wel raak toen Rick Baelde (foto) op de goede plek stond bij een hoekschop voor de 0-1. Een paar minuten later forceerde Moussa Kalisse de definitieve beslissing na voorbereidend werk van Mimmo de Michele: 0-2. Toch wist Gouda het nog even spannend te maken, maar de tegentreffer (2-1) viel te laat voor nog een verrassing.

Omhoog

Door de zes punten van de afgelopen dagen klom Rohda’76 weer omhoog. Met een wedstrijd meer gespeeld klom het naar de 6e plek in de 4e klasse B. A.s. zaterdag komt Rohda’76 door de vooruit gespeelde wedstrijd niet in actie.

Bericht: André van Egdom / Beeld: Don v.d. Meer

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN