Gepubliceerd 4 februari 2024

Rohda’76 verspeelt voorsprong

Een 2-0 voorsprong bij rust leek een uitstekende basis voor een overwinning, maar in de tweede helft gaf Rohda’76 tegen Siveo’60 het initiatief weg én de overwinning: 2-2.

,,We hadden veel meer rendement uit onze kansen moeten halen. Voor de rust hadden we al met 4-0 voor moeten staan. Zonder te overdrijven was de kansenverhouding 8-1 in ons voordeel,” beet trainer Arjen Linstra de teleurstelling van zich af.

● Bal op de lat bij Siveo’60. (Foto: Don v.d. Meer)

De scheidend oefenmeester (die volgend seizoen naar Moerkapelle vertrekt) zag Vlatko Lazic binnen tien minuten al de 1-0 binnenschieten. Helaas moest de doelpuntenmaker daarna geblesseerd het veld verlaten. Uit de vele kansen die Rohda’76 creëerde wist Mitchell van Waveren de 2-0 te maken.

● Mitchell van Waveren scoort de 2-0. (Foto: Don v.d. Meer)

Op de lat

De thee had de thuisclub bepaald geen goed gedaan. Amper tien minuten in de tweede helft hadden de Zegvelders nodig om de achterstand ongedaan te maken. Rohda’76 wankelde en trok pas in het laatste deel van de wedstrijd het initiatief weer naar zich toe. Vlak voor tijd hadden de blauwhemden pech met een bal op de lat.

Komende zaterdag 10 februari speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt koploper ONA naar Bodegraven. Een prachtig affiche. Aanvang 14.30 uur.

Bericht: André van egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN