17 oktober 2021

Rohda’76 trekt stijgende lijn door

Never change a winning team. Op dat veel gehanteerde principe viel trainer Arjen Linstra terug in de uitwedstrijd tegen VEP. Na de overwinning van vorige week tegen Sportief (2-1) en het midweekse bekersucces tegen tweedeklasser Strijen (2-2 en winst na strafschoppen) zag de Rohda’76-oefenmeester geen reden om zijn basiselftal te wijzigen. Met succes. De blauwhemden zegevierden dik verdiend in Woerden met 0-3.

• Mitchell van Waveren verzendt zijn stift voor de 0-3. (Foto: Don van der Meer)

Tevreden

,,Het liep vooral de eerste helft als een tierelier,’’ keek Linstra tevreden terug op de eerste 45 minuten. Niet echt verwonderlijk, want halverwege de streekderby ging Rohda’76 al met 0-3 aan de leiding. Na een goed half uur opende de jeugdige Rick Baelde de score: 0-1. Niet veel later verdubbelde routinier Daniël van Leeuwen de marge naar 0-2.

Mooiste treffer

De mooiste goal van de wedstrijd kwam van de slof van aanvoerder Mitchell van Waveren. Net voor het rustsignaal stiftte de Rohda’76-captain de bal in de kruising. En daarmee was de wedstrijd beslist en tegelijkertijd ontdaan van alle spanning. ,,Het enige dat ik mijn spelers kan verwijten is dat ze er in de tweede helft geen 5 of 6-0 van hebben gemaakt,’’ concludeerde de glunderende Linstra. De Bodegravers bezetten met zes punten uit vier wedstrijden een plek in de middenmoot.

Komende zaterdag ontvangt Rohda’76 het Zegveldse Siveo’60. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu