Gepubliceerd 12 februari 2023

Rohda’76 toont onvoldoende strijdlust

In en tegen Cabauw liet Rohda’76 twee dure punten liggen. De Bodegravers namen na een klein half uur spelen de leiding, maar zagen de nummer voorlaatst ver in blessuretijd langszij komen: 1-1.

● De altijd nijvere Vincent Vermeer ‘brommert’ langs de zijlijn. (Foto: Don van der Meer)

Op een oneffen grasmat hielp Issam el Bouazatti – na slim voorbereidend werk van Bojan Lazic – zijn ploeg aan een 0-1 voorsprong. De thuisclub liet zich door die achterstand niet ontmoedigen. De gastheren stroopten de mouwen op. ,,En dan moet je minimaal dezelfde strijdlust tonen, maar dat deden wij vandaag onvoldoende,’’ zag trainer Arjen Linstra als oorzaak van het puntenverlies. ,,En in de eerste twintig minuten na de rust hadden wij de wedstrijd in het slot kunnen gooien door nog één of twee keer te scoren,’’ jammerde Linstra.

Krappe marge

Uiteindelijk brak die krappe marge de blauwhemden op toen zij ver in blessuretijd de verdiende gelijkmaker moesten incasseren en met twee dure verliespunten van het veld stapten.

De komende twee weken heeft Rohda’76 geen competitieprogramma. Op zaterdag 4 maart komt Perkouw, de nummer drie van de ranglijst, naar sportcomplex De Broekvelden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN