Gepubliceerd 17 september 2023

Rohda’76 tankt zelfvertrouwen

Op plaatsing voor de volgende bekerronde had Rohda’76 weliswaar geen kans meer, maar de blauwwitten wilden zo net voor de start van de competitie wel hun visitekaartje afgeven. En dat lukte met zondagderdeklasser Voorschoten’97 als slachtoffer: 4-2.

● Boban Lazic soleert niet de eerste keer door de defensie van Voorschoten’97. (Foto: Don van der Meer)

Na het gelijke spel tegen LSVV’70 (6-6) en het 4-2 verlies bij Roodenburg kon Rohda’76 zich niet meer plaatsen voor de knock-outfase van de districtsbeker van de KNVB. Maar het elftal van Arjen Linstra wilde wel een signaal afgeven dat het klaar is voor de competitie.

Rohda’76 toonde zich in de eerste 45 minuten oppermachtig. Met vlot combinatiespel mochten de gasten slechts figureren. De 4-0 tussenstand had makkelijk nog hoger kunnen uitvallen. Nu bleef het voor Voorschoten’97 beperkt tot ‘slechts’ 4-0 door treffers van Siedrik Berends, Kenny van der Weg, Moussa Kalisse en Tygo Zwaan.

Vieren

Na rust liet de thuisclub de teugels wat vieren en gunde Linstra ook nog speeltijd aan de ‘bank’. Uiteindelijk mochten de gasten terugkomen tot 4-2, terwijl Rohda’76 zelf nog voldoende kansen creëerde om de score verder op te voeren. Daarbij toonde de keeper van de bezoekers zich een heuse sta-in-de-weg.

Komende zaterdag start de competitie en gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. De wedstrijd in Zegveld begint om 14.30 uur.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN