12 oktober 2021

Rohda’76 stunt in beker

Rohda ’76 heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de 2e ronde van de knock-outfase van de Districtsbeker van West II. De Bodegravers verrasten zaterdag 2e klasser Strijen. Na 2-2 in de reguliere speeltijd nam Rohda’76 de strafschoppen beter:  3-4.

• Maico du Chatinier stopte voor Rohda’76 drie strafschoppen in de strafschoppenserie. (Archieffoto)

Bliksemstart

Rohda ’76 kende in Strijen een bliksemstart. Daniel van Leeuwen vond al in de 1e min. het net van de thuisclub. En in de 37e min. prikte Rick Vogels de 0-2 op het scorebord. En daarmee hing een stunt in de lucht.

Langszij

In de 2e helft zette Strijen er een tandje bij om de achterstand ongedaan te maken. En dat lukte. Ook de thuisclub wist twee keer te scoren, hoewel Rohda’76 ook nog de paal vond: 2-2.

Penaltykiller

In de noodzakelijke strafschoppenserie ontpopte Rohda-keeper Maico du Chatinier zich als penaltykiller. In de eerste serie van 5 strafschoppen stopte hij tweemaal een elfmeter: 3:3. En in de 6e beurt pakte hij er weer één. Vincent Vermeer maakte de winnende strafschop voor Rohda’76: 3:4.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu