12 oktober 2021

Rohda’76 stunt in beker

Rohda ’76 heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de 2e ronde van de knock-outfase van de Districtsbeker van West II. De Bodegravers verrasten zaterdag 2e klasser Strijen. Na 2-2 in de reguliere speeltijd nam Rohda’76 de strafschoppen beter:  3-4.

• Maico du Chatinier stopte voor Rohda’76 drie strafschoppen in de strafschoppenserie. (Archieffoto)

Bliksemstart

Rohda ’76 kende in Strijen een bliksemstart. Daniel van Leeuwen vond al in de 1e min. het net van de thuisclub. En in de 37e min. prikte Rick Vogels de 0-2 op het scorebord. En daarmee hing een stunt in de lucht.

Langszij

In de 2e helft zette Strijen er een tandje bij om de achterstand ongedaan te maken. En dat lukte. Ook de thuisclub wist twee keer te scoren, hoewel Rohda’76 ook nog de paal vond: 2-2.

Penaltykiller

In de noodzakelijke strafschoppenserie ontpopte Rohda-keeper Maico du Chatinier zich als penaltykiller. In de eerste serie van 5 strafschoppen stopte hij tweemaal een elfmeter: 3:3. En in de 6e beurt pakte hij er weer één. Vincent Vermeer maakte de winnende strafschop voor Rohda’76: 3:4.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu