4 december 2022

Rohda’76 op karakter langszij tegen WDS

Voor het eerst in drie weken kwam Rohda’76 weer in actie in competitieverband. Uit bij WDS wisten de blauwhemden een 0-2 achterstand om te buigen in een puntendeling: 2-2.

● Mitchell van Waveren probeert Steven Holthuijsen voor het doel in stelling te brengen. (Foto: Don van der Meer)

Niet het niveau

,,We haalden niet ons niveau en in het resultaat ben ik teleurgesteld, maar dat we zo terugkomen geeft wel aan dat we mentaal weerbaar zijn,’’ vatte trainer Arjen Linstra het resultaat van de derby op sportpark Wierickeweide in Driebruggen samen.

WDS eerst naar voorsprong

In de rust keek Rohda’76 tegen een 1-0 achterstand aan door een eigen doelpunt. Na de thee liep WDS zelfs uit naar 2-0 door Mathijs de Hoog. Vanaf dat moment zette Rohda’76 de knop om en speelde alles of niks. Dat resulteerde binnen vijf minuten in twee rake kopballen van Steven Holthuijsen: 2-2. ,,Toen had het ook zo maar 2-4 kunnen worden, al moet ik eerlijk bekennen dat WDS vlak voor tijd ook nog twee grote kansen kreeg,’’ zag Linstra.

Komende dinsdagavond 6 december haalt Rohda’76 thuis in tegen Linschoten. Die wedstrijd begint om 20.15 uur. Zaterdag 10 december komt koploper Zwammerdam naar sportpark De Broekvelden en speelt WDS om 15.00 u. uit tegen Stolwijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu