4 december 2022

Rohda’76 op karakter langszij tegen WDS

Voor het eerst in drie weken kwam Rohda’76 weer in actie in competitieverband. Uit bij WDS wisten de blauwhemden een 0-2 achterstand om te buigen in een puntendeling: 2-2.

● Mitchell van Waveren probeert Steven Holthuijsen voor het doel in stelling te brengen. (Foto: Don van der Meer)

Niet het niveau

,,We haalden niet ons niveau en in het resultaat ben ik teleurgesteld, maar dat we zo terugkomen geeft wel aan dat we mentaal weerbaar zijn,’’ vatte trainer Arjen Linstra het resultaat van de derby op sportpark Wierickeweide in Driebruggen samen.

WDS eerst naar voorsprong

In de rust keek Rohda’76 tegen een 1-0 achterstand aan door een eigen doelpunt. Na de thee liep WDS zelfs uit naar 2-0 door Mathijs de Hoog. Vanaf dat moment zette Rohda’76 de knop om en speelde alles of niks. Dat resulteerde binnen vijf minuten in twee rake kopballen van Steven Holthuijsen: 2-2. ,,Toen had het ook zo maar 2-4 kunnen worden, al moet ik eerlijk bekennen dat WDS vlak voor tijd ook nog twee grote kansen kreeg,’’ zag Linstra.

Komende dinsdagavond 6 december haalt Rohda’76 thuis in tegen Linschoten. Die wedstrijd begint om 20.15 uur. Zaterdag 10 december komt koploper Zwammerdam naar sportpark De Broekvelden en speelt WDS om 15.00 u. uit tegen Stolwijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu