22 november 2021

Rohda’76 ontbeert scorend vermogen

,,We komen inderdaad moeilijk tot scoren,’’ concludeerde Arjen Linstra na afloop van de uitwedstrijd bij SCH’44, de nummer twee van de ranglijst. De Rohda’76-coach zag zijn elftal niet alleen met 2-0 verliezen, maar ook voor de derde wedstrijd op rij geen doelpunt maken.

• Pim de Visser (10) schiet op de paal. (Foto: Don van der Meer)

Minst scorende ploeg

Op hekkensluiter Alphense Boys na, is Rohda’76 de minst scorende ploeg in de vierde klas B.

,,Toch speelden we voor de rust best een aardige pot. We probeerden daar waar mogelijk hoog druk te zetten en daar had SCH’44 het soms best lastig mee,’’ signaleerde Linstra. De Bodegravers hadden zelfs pech toen een bal van Pim de Visser op de paal belandde.

Na de wissel van speelhelft gaven de individuele kwaliteiten en ervaring aan de kant van de thuisclub de doorslag. Direct na rust viel de 1-0 voor de ploeg uit Harmelen en na ruim een uur moest doelman Maico du Chatinier opnieuw capituleren: 2-0. ,,De tweede helft was ons spel minder en verlies je terecht,’’ meende Linstra.

8-8-8

Rohda’76 bezet momenteel de achtste plaats met acht punten uit acht wedstrijden. Voor komende zaterdag 27 november staat er een cruciaal duel op het programma. Dan komt zustervereniging Bodegraven naar De Broekvelden. Van die ploeg wist Rohda’76 in competitieverband nog nooit te winnen. De derby begint om 14.30 uur. Helaas zonder publiek.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu