12 september 2021

Rohda’76 onderuit tegen HMSH

,,Zonde, hier baal ik erg van,’’ treurde Rohda-coach Arjen Linstra na afloop van de met 1-0 verloren bekerwedstrijd tegen HMSH. ,,Gezien het spelbeeld en de kansenverhouding hadden we niet moeten verliezen. We hebben onszelf echt tekort gedaan,’’ meende Linstra.

• Trainer Arjen Linstra baalt van de 1-0 nederlaag van zijn Rohda.

Kansen onbenut

Na een kleine 20 minuten keken de Bodegravers tegen een 1-0 achterstand aan. Door een onnodige overtreding net buiten de zestien mochten de Hagenaars aanleggen voor een vrije trap. Daaruit nam HMSH de leiding. Die achterstand hadden de Bodegravers eenvoudig ongedaan kunnen maken, maar de vele kansen bleven allemaal onbenut.

Betere papieren

Door de nederlaag heeft HMSH de beste papieren om poulewinnaar te worden. Er resteert nog één wedstrijdronde. Komende zaterdag 18 september speelt Rohda’76 weer uit. Dan gaan de blauwwitten op bezoek bij HDV, ook uit Den Haag.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu