12 september 2021

Rohda’76 onderuit tegen HMSH

,,Zonde, hier baal ik erg van,’’ treurde Rohda-coach Arjen Linstra na afloop van de met 1-0 verloren bekerwedstrijd tegen HMSH. ,,Gezien het spelbeeld en de kansenverhouding hadden we niet moeten verliezen. We hebben onszelf echt tekort gedaan,’’ meende Linstra.

• Trainer Arjen Linstra baalt van de 1-0 nederlaag van zijn Rohda.

Kansen onbenut

Na een kleine 20 minuten keken de Bodegravers tegen een 1-0 achterstand aan. Door een onnodige overtreding net buiten de zestien mochten de Hagenaars aanleggen voor een vrije trap. Daaruit nam HMSH de leiding. Die achterstand hadden de Bodegravers eenvoudig ongedaan kunnen maken, maar de vele kansen bleven allemaal onbenut.

Betere papieren

Door de nederlaag heeft HMSH de beste papieren om poulewinnaar te worden. Er resteert nog één wedstrijdronde. Komende zaterdag 18 september speelt Rohda’76 weer uit. Dan gaan de blauwwitten op bezoek bij HDV, ook uit Den Haag.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en opklaringen

Vandaag overheerst de bewolking en kan in eerste instantie de zon nog even schijnen. De zwakke tot soms matige wind kiest voor de zuidhoek. In de middag loopt de temperatuur op naar 11°C.

De nacht verloopt bewolkt. De minimumtemperatuur wordt 7°C.

Zondag levert een bewolkte, somber en natte dag op. Een uitgebreid regengebied zorgt voor een regendag. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu