Gepubliceerd 5 november 2023

Rohda’76 onderuit bij VEP

Op bezoek bij VEP creëerde Rohda’76 welgeteld één doelkans. Die ging er niet in, terwijl de Woerdenaren twee keer balverlies aan Bodegraafse kant genadeloos afstraften: 2-0.

Trainer Arjen Linstra probeerde na de 4-4 tegen Perkouw zijn ploeg met wat meer defensieve zekerheden het veld in te sturen. Dat plan pakte aanvankelijk goed uit, want de Rohda’76-afweer gaf geen kansen weg. Aan de andere kant wisten de blauwhemden zelf geen gevaar te stichten in de zestien van VEP. Zo leken de twee ploegen met 0-0 te gaan rusten, maar knullig balverlies aan Rohda’76-kant gaf de thuisploeg de gelegenheid om net voor de thee de score te openen: 1-0.

● De liggende Rick Baelde (Rohda’76) in een verbeten gevecht. (Foto: Don van der Meer)

Na een uur spelen ging het weer mis. Van balverlies op het middenveld van Rohda’76 profiteerde VEP optimaal: 2-0. Rohda’76 koos nu massaal voor de aanval en kreeg via Mimo de Michele de kans op de aansluitingstreffer, maar zijn schot verdween hoog over het doel. Daarna ontbraken het vernuft en de overtuiging om VEP echt pijn te doen. De counterende thuisploeg kreeg zelfs nog kansen om verder weg te lopen, maar dat leed bleef Rohda’76 bespaard.

Komende zaterdag 11 november komt CVC Reeuwijk naar sportpark De Broekvelden. De derby in Bodegraven begint om 14.30 uur.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN