3 oktober 2021

Rohda’76 nog zonder punten

Ook in de 2e competitieronde ging Rohda ’76 onderuit, waardoor de Bodegravers in de 4e Klasse B nog met lege handen staan. Nicolaas Boys was met 0-3 Rohda dit keer de baas.

• Pim de Visser (l) en Esli Westmaas proberen gevaar te stichten. (Foto: Don van der Meer)

Onvoldoende inzet

De basis van die nederlaag lag volgens trainer Arjen Linstra in de eerste helft. Toen ontbrak het zijn ploeg aan voldoende inzet en beleving. ,,Daar ben ik wel van geschrokken,’’ foeterde de coach na afloop. Nicolaas Boys, dat dit seizoen overstapte van de zondag 3e klas naar de zaterdag 4e klas, profiteerde al binnen een kwartier van de ondermaatse wedstrijdinstelling bij de blauwhemden: 0-1.

Zelfde spelbeeld

Na rust eenzelfde spelbeeld. Rohda’76 drong nu wel iets meer aan, maar kon aanvallend geen vuist maken. ,,Gelukkig was er de tweede helft meer beleving, maar dan loop je achter de feiten aan en profiteerde Nicolaas Boys handig van de ruimte die we boden,’’ constateerde Linstra. De bezoekers lieten keeper Maico du Chatinier in de slotfase nog twee keer kansloos.

Komende zaterdag 9 oktober speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt het nog eveneens puntloze Sportief naar Bodegraven. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu