Gepubliceerd 10 december 2023

Rohda’76 met ‘good vibes’ winterstop in

In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar kende Rohda’76 geen enkele moeite met Linschoten. De ploeg van Arjen Linstra boekte een royale zege: 5-0.

..Een relatief makkelijk pot,” zo betitelde Linstra de afsluiter van 2023. Al na een kwartier onderstreepte Moussa Kalisse zijn status als topscoorder door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. Halverwege de eerste helft schilderde Boban Lazic de 2-0 op het scorebord. Nog voor de rust zat de thuisploeg op rozen toen Kenny van der Weg tekende voor de 3-0.

● Boban Lazic hielp zijn ploeg aan een 2-0 voorsprong. (Foto: Don van der Meer)
● Lars van der Lugt zet zijn tegenstander op het verkeerde been. (Foto: Don van der Meer)

Goed gevoel

Na de onderbreking een onveranderd spelbeeld. Rohda’76 onderscheidde zich als de bovenliggende partij en creëerde kansen om de score op te voeren. Vijf minuten na de rust werkte Kalisse zijn tweede van de middag tegen de touwen: 4-0. De laatste kwam van de voet van Vlatko Lazic. Nadat de oud-prof zelf in de zestien tegen de vlakte was gewerkt, ontfermde hij zich met succes over de toegekende strafschop: 5-0. Linstra hoopt die lijn na de winterstop door te trekken ,,Er heerst in ieder geval een positieve vibe binnen de groep.”

Hervatting

De achterstand op koploper Groeneweg bedraagt zes punten. Na de jaarwisseling hervat Rohda’76 de competitie op 20 januari met een thuiswedstrijd tegen ONA dat net zoveel verliespunten heeft als Groeneweg. Komende zaterdag 16 december oefent Rohda’76 uit bij vijfdeklasser Sportief.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN