9 oktober 2022

Rohda’76 laat twee punten liggen

In en tegen Perkouw bleef Rohda’76 steken op 1-1. ,,Dat voelde als een verlies,’’ verwoordde trainer Arjen Linstra de teleurstelling na afloop.

● Vlatko Lazic schiet de 0-1 binnen. (Foto: Don van der Meer)

Overtuigend

Rohda’76 startte overtuigend tegen de ploeg uit de polder. Met verzorgd veldspel waren de blauwwitten de bovenliggende partij. Issam el Bouazatti, Siedrik Berends, Boban en Vlatko Lazic verschenen in kansrijke positie voor de Perkouw-goalie, maar alleen Vlatko trof doel na een vloeiende aanval uit het boekje: 0-1. ,,Qua veldspel was ik zeer tevreden over de eerste helft en als we met 0-2 of 0-3 hadden voorgestaan zou Perkouw niks te zeggen hebben gehad,’’ concludeerde Linstra.

Te krappe marge

Die krappe marge brak Rohda’76 in de tweede 45 minuten op. De zwoegende thuisclub wist de gelijkmaker achter de sterk keepende Luc Spannemaker te werken: 1-1. En dat betekende dat Rohda’76 onnodig twee punten inleverde.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw tegen een degradant uit de derde klas. Dan komt Gouda naar Bodegraven. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu