Gepubliceerd 3 maart 2024

Rohda’76 laat twee gezichten zien

In en tegen Cabauw keek Rohda’76 halverwege de wedstijd tegen een 3-0 achterstand aan. Na de rust kwamen de mannen van Arjen Linstra goed terug, maar verloren uiteindelijk met 4-3.

● Spits Wessel Sterk in de tang bij Cabauw. (Foto: Don van der Meer)

Twee gezichten

En daarmee toonden de blauwwitten twee gezichten. In de eerste helft gaf Rohda’76 net voor rust de wedstrijd volledig uit handen door drie tegengoals te incasseren tegen de gedreven thuisclub. En toen in de tweede helft Cabauw er zelfs 4-0 van maakte, dreigde er zich een flinke afstraffing af te tekenen. Zo ver liet Rohda’76 het niet komen. De ruggen werden gerecht en de tegenstander onder druk gezet. Dat resulteerde in doelpunten van Mitchell van Waveren en invaller Moussa Kalisse (2). De 4-3 viel in de slotminuut, te laat om nog een punt uit het vuur te slepen. ,,De tweede helft bood enkele positieve aanknopingspunten voor de wedstrijd tegen koploper Groeneweg. Dat wordt een gigantische uitdaging voor ons,” kijkt Linstra vooruit op de thuiswedstrijd van 9 maart (14.30 uur).

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

De ochtend begint zonnig. Even later drijft er ook bewolking over. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 6°C.

In de middag een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind kiest voor de westhoek. De thermometer geeft 10°C aan. In de avond valt er regen.

In de nacht klaart het op. De minimumtemperatuur is 4°C.

Woensdag wisselend bewolkt en opklaringen maar er vallen ook enkele buien. De wind is noordwest en de temperatuur 10°C. 

Foto: Jose van den Helder Zonnige momenten

 

MEEST BEKEKEN