Gepubliceerd 5 maart 2023

Rohda’76 laat kansen onbenut en verliest

Minstens gelijkwaardig zijn aan je tegenstander, zelfs meer kansen creëren maar aan het einde van de strijd toch met lege handen staan. Dat was het verhaal van Rohda’76 thuis tegen Perkouw: 1-2.

● Wessel Sterk (midden) probeert bij de bal te komen. (Foto: Don v.d. Meer)

Tegen de huidige nummer twee van de ranglijst én koploper van de tweede periode, kwam Rohda’76 sterk uit de startblokken. ,,Het had na 20 minuten al 3-0 voor ons kunnen staan,’’ meende trainer Arjen Linstra. Toch zag de oefenmeester dat alleen Issam el Bouazatti het net wist te vinden: 1-0. Een kortstondige voorsprong, want amper vijf minuten later kwamen de gasten door een eigen Rohda’76-doelpunt weer op gelijk hoogte: 1-1.

Via counter meer pijn

Net na de rust deden de bezoekers via een counter Rohda’76 nog meer pijn: 1-2. Na die gelukkige voorsprong trok Perkouw zich begrijpelijkerwijs terug op eigen helft. Toch kreeg Rohda’76 via Wessel Sterk, Vlatko Lazic en Boban Lazic goede kansen om de stand weer recht te trekken, maar de doelpogingen leverden geen succes op waardoor de blauwhemden met een nederlaag afdropen.

● Vlatko Lazic (10) in kansrijke positie voor Rohda’76. (Foto: Don v.d. Meer)

Ondanks de verliespartij houdt Rohda’76 de vierde plaats vast, maar de marge met VEP bedraagt nog slechts één punt.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Gouda. De wedstrijd op het Groenhovenpark begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN