Gepubliceerd 29 augustus 2021

Rohda’76 laadt accu op in Groningen

Met 40 spelers en begeleiders sloeg de selectie van Rohda’76 zijn trainingskamp op in Groningen. Uiteraard met het doel om de voorbereiding op het nieuwe seizoen een flinke boost te geven. De extra trainingsarbeid startte trouwens vrijdagmorgen in alle vroegte op het eigen sportcomplex in Bodegraven. Daarna stapten de Bodegravers in een luxe touringcar, op weg naar Groningen.

Schotvaardig

Naast een stadiontour bij FC Groningen, een pubquiz op vrijdagavond en een cityrun op zaterdagmorgen stond er op zaterdagmiddag een oefenwedstrijd op het programma tegen het Groningse Amicitia. Randstedelingen tegen noordelingen. Het tweede elftal toonde zich met een 5-2 overwinning schotvaardig. Jeroen Schouten (3x), Vincent Vermeer en Siedrik Berends onderscheidden zich als schutters.

Relatief eenvoudig

Ook het eerste elftal van Rohda’76 won afgetekend met 4-2 tegen de Groningse vierdeklasser door doelpunten van Mitchell van Waveren (2x), Rick Vogels en Steven Holthuijsen. ,,De eerste helft speelden we heel dominant,’’ zag trainer Arjen Linstra. ,,Daarna zakten we wat terug, maar uiteindelijk wonnen we relatief eenvoudig,’’ analyseerde de Rohda-coach. ,,Het was een topweekend: de faciliteiten van het hotel waren geweldig, de sfeer was goed, we hebben leuke teamthema’s gedaan en je leert de spelers toch ook weer op een andere manier kennen.’’

• Het eerste elftal van Rohda’76 gebroederlijk op de foto met de spelers van het Groningse Amicitia.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN