29 augustus 2021

Rohda’76 laadt accu op in Groningen

Met 40 spelers en begeleiders sloeg de selectie van Rohda’76 zijn trainingskamp op in Groningen. Uiteraard met het doel om de voorbereiding op het nieuwe seizoen een flinke boost te geven. De extra trainingsarbeid startte trouwens vrijdagmorgen in alle vroegte op het eigen sportcomplex in Bodegraven. Daarna stapten de Bodegravers in een luxe touringcar, op weg naar Groningen.

Schotvaardig

Naast een stadiontour bij FC Groningen, een pubquiz op vrijdagavond en een cityrun op zaterdagmorgen stond er op zaterdagmiddag een oefenwedstrijd op het programma tegen het Groningse Amicitia. Randstedelingen tegen noordelingen. Het tweede elftal toonde zich met een 5-2 overwinning schotvaardig. Jeroen Schouten (3x), Vincent Vermeer en Siedrik Berends onderscheidden zich als schutters.

Relatief eenvoudig

Ook het eerste elftal van Rohda’76 won afgetekend met 4-2 tegen de Groningse vierdeklasser door doelpunten van Mitchell van Waveren (2x), Rick Vogels en Steven Holthuijsen. ,,De eerste helft speelden we heel dominant,’’ zag trainer Arjen Linstra. ,,Daarna zakten we wat terug, maar uiteindelijk wonnen we relatief eenvoudig,’’ analyseerde de Rohda-coach. ,,Het was een topweekend: de faciliteiten van het hotel waren geweldig, de sfeer was goed, we hebben leuke teamthema’s gedaan en je leert de spelers toch ook weer op een andere manier kennen.’’

• Het eerste elftal van Rohda’76 gebroederlijk op de foto met de spelers van het Groningse Amicitia.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu