Gepubliceerd 15 oktober 2023

Rohda’76 krijgt lesje in effectiviteit

Gek genoeg deed Rohda’76 op bezoek bij Groeneweg voetballend niet onder voor de ploeg uit Zevenhuizen, maar de thuisclub strafte de fouten aan Bodegraafse kant genadeloos af: 5-0.

Rohda’76-trainer Arjen Linstra baalde opzichtig van de zeperd. ,,Wij voetbalden goed tot een meter op 30 van het doel van Groeneweg. Daar maakten we foute keuzes en counterde Groeneweg erop los,’’ vatte de coach het wedstrijdverloop samen.

● Tygo Zwaan wordt tegen het kunstgras gewerkt. (Foto: Don van der Meer)

Halverwege de eerste helft nam Groeneweg de leiding, waarbij de verdediging van Rohda’76 niet geheel vrijuit ging: 1-0.

Genadeloos

Na de thee maakten de blauwhemden jacht op de gelijkmaker, maar wisten zich nauwelijks kansen te creëren. In de omschakeling gaf Groeneweg de bezoekers een lesje in effectiviteit, door nog vier keer genadeloos toe te slaan: 5-0. ,,Ik hoop dat we allemaal kritisch kijken naar onze eigen prestaties en keuzes. Daar worden we als team uiteindelijk sterker van,’’ besluit Linstra.

Komende week heeft Rohda’76 geen competitieprogramma. De week erop – op 28 oktober – komt Perkouw naar sportpark De Broekvelden.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN