21 juni 2022

Rohda’76 knipt voorbereiding in tweeën

Net als afgelopen seizoen knipt Rohda’76-trainer Arjen Linstra de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer in twee delen op.

• Rohda’76-trainer Arjen Linstra. (Foto: Don van der Meer)

Donderdag 9 juni gold als de afsluitende training voor het achterliggende voetbaljaar, maar dinsdag 28 juni start de voorbereiding al weer op het nieuwe seizoen. Linstra legt uit waarom. ,,Dan houden we de conditie van de spelers op peil, waardoor de kans op blessures vermindert.’’ Op donderdag 7 juli zit deel één van de voorbereiding er dan op. Deel twee begint op dinsdag 2 augustus. Dan sluiten ook de nieuwkomers Vlatko Lazic (Jodan-Boys), Issam el Bouazatti (geen club), Assim Souissi (Gouda) en Jan Geert van Asselt (Floreant) aan. Tegenover de komst van dit viertal staat het vertrek van enkele spelers die hun voetbalheil elders zoeken.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu