12 maart 2023

Rohda’76 kan geen vuist maken

Uit de laatste vier wedstrijden behaalde Rohda’76 slechts één punt. Tegen Gouda ging de ploeg van Arjen Linstra met 1-0 ten onder.

Toch meeste balbezit

Op een hobbelige grasmat mocht Rohda’76 zich weliswaar beroepen op het meeste balbezit, maar de Bodegravers wisten nauwelijks kansen te creëren. Voor de rust was alleen Issam el Bouazatti dicht bij een treffer, maar zijn inzet wist de keeper op de doellijn met een reflex te keren. Op dat moment ging Gouda al aan de leiding door na een kwartier met een afstandsschot de score te openen: 1-0.

● Worsteling om de bal. Herman Berends kijkt toe hoe het afloopt. (Foto: Don van der Meer)

Schade nog beperkt

In de tweede helft moest Rohda’76 wat forceren, maar tot dreigende situaties voor het Goudse doel leidde dat nauwelijks. Sterker nog, in de counter – en geholpen door enkele foute terugspeelballen – kreeg de thuisclub riante mogelijkheden om het duel in het slot te gooien. Door onkunde én attent keeperswerk van Luc Spannemaker bleef de schade beperkt tot die ene tegentreffer die Rohda’76 wel drie dure punten kostte.

● Zitvoetbal tijdens de wedstrijd Gouda-Rohda ’76. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 18 maart speelt Rohda’76 opnieuw uit, nu in Waddinxveen tegen Be Fair.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu