Gepubliceerd 14 januari 2024

Rohda’76/JO18 tweede op eigen toernooi

Rohda’76 heeft in het JO18-team een jeugdig gezelschap om te koesteren. Al eerder maakte het jonge team zich meester van de titel in de hoofdklasse om vervolgens straks op divisieniveau zich verder te kunnen ontwikkelen. Afgelopen zaterdag werd het team van trainer Joan Meijer en leider Eddie Plomp weliswaar op het eigen toernooi 2e achter RCL, maar speelde verdienstelijk  tegen de deelnemende ploegen die al op divisieniveau uitkomen.

● Rohda’76 in de aanval tegen Ter Leede, die de Bodegravers met 3-1 wonnen.

Goede start

Rohda’76 / JO18 had een prima start door de leeftijdsgenoten van Meerburg met 2-0 te verslaan. Daarna werd het 0-0 tegen De Meern. Tegen Ter Leede werd vervolgens weer een prima 3-1 zege geboekt. De beslissende wedstrijd tegen RCL ging uiteindelijk nipt verloren, waardoor de Leiderdorpers toch nog het toernooi winnend afsloten.

● Jonathan de Graaf werd z’n team Rohda’76/JO18 tweede tijdens het eigen toernooi.

De leiding van Rohda’76 zou er goed aandoen het jonge JO18-team bij elkaar te houden om er later de vruchten van te plukken voor het 1e elftal.

Eindstand toernooi:
1. RCL/JO18       4 - 9
2. Rohda'76/JO18     4 - 7
3. De Meern/JO18     4 - 5
4. Meerburg/JO18     4 - 5
5. Ter Leede/JO18    4 - 1

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN