16 april 2023

Rohda’76 haakt weer voorzichtig aan

Dankzij een 0-2 zege bij Siveo’60 is Rohda’76 weer in de race voor de vierde plaats op de ranglijst, een klassering die aan het einde van het seizoen mogelijk recht geeft op een nacompetitieticket. De achterstand op concurrent VEP bedraagt drie punten.

● Steven Holthuijsen haalt uit voor de 0-1 tegen Siveo’60. (Foto: Don van der Meer)

,,In deze fase van de competitie komt het op strijd aan en dat hebben we prima gedaan. Voor rust verzuimden we minimaal een tweede doelpunt te maken, maar onder de streep hebben we een zakelijke en dik verdiende overwinning behaald,’’ keek trainer Arjen Linstra met voldoening terug op de wedstrijd in Zegveld.

Treffers

Na krap 20 minuten nam Rohda’76 de leiding door Steven Holthuijsen: 0-1. Ook na die treffer hielden de Bodegravers het beste van het spel, maar wisten pas in de slotfase de overwinning veilig te stellen door een treffer van Vlatko Lazic: 0-2.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw uit en gaat op bezoek bij Linschoten. De aftrap staat gepland voor 15.00 uur.

Bericht: Sportredactie BR6 / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu