Gepubliceerd 16 april 2023

Rohda’76 haakt weer voorzichtig aan

Dankzij een 0-2 zege bij Siveo’60 is Rohda’76 weer in de race voor de vierde plaats op de ranglijst, een klassering die aan het einde van het seizoen mogelijk recht geeft op een nacompetitieticket. De achterstand op concurrent VEP bedraagt drie punten.

● Steven Holthuijsen haalt uit voor de 0-1 tegen Siveo’60. (Foto: Don van der Meer)

,,In deze fase van de competitie komt het op strijd aan en dat hebben we prima gedaan. Voor rust verzuimden we minimaal een tweede doelpunt te maken, maar onder de streep hebben we een zakelijke en dik verdiende overwinning behaald,’’ keek trainer Arjen Linstra met voldoening terug op de wedstrijd in Zegveld.

Treffers

Na krap 20 minuten nam Rohda’76 de leiding door Steven Holthuijsen: 0-1. Ook na die treffer hielden de Bodegravers het beste van het spel, maar wisten pas in de slotfase de overwinning veilig te stellen door een treffer van Vlatko Lazic: 0-2.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw uit en gaat op bezoek bij Linschoten. De aftrap staat gepland voor 15.00 uur.

Bericht: Sportredactie BR6 / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN