Gepubliceerd 16 april 2023

Rohda’76 haakt weer voorzichtig aan

Dankzij een 0-2 zege bij Siveo’60 is Rohda’76 weer in de race voor de vierde plaats op de ranglijst, een klassering die aan het einde van het seizoen mogelijk recht geeft op een nacompetitieticket. De achterstand op concurrent VEP bedraagt drie punten.

● Steven Holthuijsen haalt uit voor de 0-1 tegen Siveo’60. (Foto: Don van der Meer)

,,In deze fase van de competitie komt het op strijd aan en dat hebben we prima gedaan. Voor rust verzuimden we minimaal een tweede doelpunt te maken, maar onder de streep hebben we een zakelijke en dik verdiende overwinning behaald,’’ keek trainer Arjen Linstra met voldoening terug op de wedstrijd in Zegveld.

Treffers

Na krap 20 minuten nam Rohda’76 de leiding door Steven Holthuijsen: 0-1. Ook na die treffer hielden de Bodegravers het beste van het spel, maar wisten pas in de slotfase de overwinning veilig te stellen door een treffer van Vlatko Lazic: 0-2.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw uit en gaat op bezoek bij Linschoten. De aftrap staat gepland voor 15.00 uur.

Bericht: Sportredactie BR6 / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN