Gepubliceerd 26 november 2023

Rohda’76: een boeiende 0-0

Bij sommige doelpuntloze wedstrijden valt er soms weinig te genieten. Zo niet bij de 0-0 van Rohda’76 tegen koploper Bergambacht. Een remise met aantrekkelijk voetbal van beide kanten.

Gat niet gedicht

Rohda’76 had graag via een overwinning het gat naar lijstaanvoerder Bergambacht teruggebracht tot twee punten. Maar daar kwam het niet van. ,,Onderaan de streep geeft een gelijk spel de verhouding in het veld goed weer,” keek trainer Arjen Linstra terug op het boeiende duel. Aanvoerder Mitchell van Waveren kon zich vinden in de mening van zijn trainer. ,,Bergambacht had meer balbezit, maar wij hadden de betere kansen.’’ De captain doelt op de mogelijkheden die de thuisclub kreeg. Vooral in de tweede helft toen Boban Lazic, Tygo Zwaan en Moussa Kalisse zo maar de 1-0 op hun schoen hadden, maar uiteindelijk stapten beide doelmannen met een clean sheet van het veld.

● Boban Lazic zorgde regelmatig voor dreiging, maar de aanvaller kwam niet tot scoren. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 2 december gaat Rohda’76 op bezoek bij Be Fair. De wedstrijd in Waddinxveen begint om 14.30 uur.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN