11 mei 2022

Rohda’76 dendert door

Rohda’76 is bezig aan een indrukwekkende serie wedstrijden. Uit de laatste vijf partijen behaalde het team van Arjen Linstra vijftien punten. Ook NSV’46 moest geloven aan de dadendrang: 1-0.

● Rick Vogels geeft een voorzet vanaf de linker kant. (Foto: Don van der Meer)

Meeste aanspraak

Rohda’76 maakte ook de meeste aanspraak op een overwinning. De blauwwitten mochten zich beroepen op de meeste kansen en legden ook een grotere ijver aan de dag dan de bezoekers uit Noorden. In de eerste helft waren Siedrik Berends en Daniël van Leeuwen al dicht bij een treffer.

Winnende treffer

In de rust bleef de geblesseerde aanvoerder Mitchell van Waveren achter in de kleedkamer. De 16-jarige Jorrit van der Have verving hem uitstekend. De talentvolle speler van JO17 was ook betrokken bij de aanval waaruit Van Leeuwen in de 68e minuut de winnende treffer koelbloedig binnenschoot: 1-0. Omdat de gasten daarna meer risico namen, kreeg Rohda’76 volop ruimte én kansen om de score verder op te voeren maar de stand bleef onveranderd.

Komende zaterdag komt VEP naar Bodegraven. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu