Gepubliceerd 29 januari 2023

Rohda’76 dendert door

Voor de derde opeenvolgende keer in het nieuwe jaar bleef Rohda’76 aan de goede kant van de score. Uit bij GSV triomfeerden de blauwwitten met 1-5. Met een hoofdrol voor  Issam el Bouazatti. De spits vond drie keer het net.

● De niet zichtbare Issam el Bouazatti zet Rohda’76 op 1-3. Steven Holthuijsen ziet dat de bal in het doel belandt. (Foto: Piet Spannemaker)

,,Een mooie overwinning op een slecht veld,’’ concludeerde trainer Arjen Linstra na afloop. Als enig smetje op de royale zege haalde de oefenmeester de aanleiding voor het tegendoelpunt (1-2)  aan. Volgens Linstra greep zijn ploeg defensie niet goed in, waardoor de thuisclub via een penalty de spanning terugbracht. Eerder had Rohda’76 in de eerste tien minuten al een comfortabele 0-2 voorsprong genomen door Issam el Bouazatti en Mitchell van Waveren (strafschop).

Over de streep

Nadat opnieuw El Bouazatti na de rust voor 1-3 had gezorgd, konden de Bodegravers de volle winst eenvoudig over de streep trekken. Met een prachtige goal van Vlatko Lazic liep Rohda’76 zelfs uit naar 1-4. Tenslotte nam El Bouazatti met zijn derde treffer van de middag het slotakkoord voor zijn rekening: 1-5.

Komende zaterdag ontvangt Rohda’76 de net onttroonde koploper SCH’44 op sportpark De Broekvelden. De heenwedstrijd eindigde in 1-1. De subtopper begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN