29 januari 2023

Rohda’76 dendert door

Voor de derde opeenvolgende keer in het nieuwe jaar bleef Rohda’76 aan de goede kant van de score. Uit bij GSV triomfeerden de blauwwitten met 1-5. Met een hoofdrol voor  Issam el Bouazatti. De spits vond drie keer het net.

● De niet zichtbare Issam el Bouazatti zet Rohda’76 op 1-3. Steven Holthuijsen ziet dat de bal in het doel belandt. (Foto: Piet Spannemaker)

,,Een mooie overwinning op een slecht veld,’’ concludeerde trainer Arjen Linstra na afloop. Als enig smetje op de royale zege haalde de oefenmeester de aanleiding voor het tegendoelpunt (1-2)  aan. Volgens Linstra greep zijn ploeg defensie niet goed in, waardoor de thuisclub via een penalty de spanning terugbracht. Eerder had Rohda’76 in de eerste tien minuten al een comfortabele 0-2 voorsprong genomen door Issam el Bouazatti en Mitchell van Waveren (strafschop).

Over de streep

Nadat opnieuw El Bouazatti na de rust voor 1-3 had gezorgd, konden de Bodegravers de volle winst eenvoudig over de streep trekken. Met een prachtige goal van Vlatko Lazic liep Rohda’76 zelfs uit naar 1-4. Tenslotte nam El Bouazatti met zijn derde treffer van de middag het slotakkoord voor zijn rekening: 1-5.

Komende zaterdag ontvangt Rohda’76 de net onttroonde koploper SCH’44 op sportpark De Broekvelden. De heenwedstrijd eindigde in 1-1. De subtopper begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu