4 augustus 2022

Rohda’76: de kop is eraf

Voor Rohda’76 is de kop eraf van het nieuwe voetbalseizoen. Dinsdag 2 augustus sprongen de selectiespelers voor het eerst in hun voetbalsloffen. ,,Om de spieren weer te prikkelen,’’ zoals trainer Arjen Linstra het omschreef.

• De spelers van Rohda’76 prikkelen hun spieren weer.

Derde seizoen

De coach – nu geassisteerd door Andries Ranck (trainer 2e elftal) en keepertrainer Ronald Martin – begint aan zijn derde seizoen op sportpark De Broekvelden. ,,De lijn van het einde van het vorig seizoen willen we doortrekken, want dat smaakte naar meer.’’ De Koudekerker doelt op de strijd om de derde periodetitel die Rohda’76 op een haar na miste.

Keuzemogelijkheden

De oefenmeester zag zijn keuzemogelijkheden groeien met de komst van een aantal geroutineerde spelers, waaronder de teruggekeerde oud-prof Vlatko Lazic. De eerste weken van de voorbereiding trainen ook de spelers van JO19 mee om de jongelingen alvast kennis te laten maken met seniorenvoetbal.

Zaterdag 13 augustus staat het eerste oefenpotje op de wedstrijdkalender. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij Floreant. Die wedstrijd in Boskoop begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu