13 november 2022

Rohda’76 blijft steken op 1-1

In de top vier van de 4e klasse B veranderde er niets. De nummers één (Zwammerdam) en twee (SCH’44) van de ranglijst speelden gelijk tegen elkaar en ook Rohda’76 (3e) en VEP (4e) kwamen een remise overeen: 1-1.

● Mitchell van Waveren komt een teenlengte tekort om de 2-1 binnen te glijden. (Foto: Don van der Meer)

In de derby met het Woerdense VEP zagen veel toeschouwers dat Rohda’76 onder een kietelend najaarszonnetje al in de derde minuut de leiding nam via Issam el Bouazatti: 1-0. Lang genoot de thuisclub niet van die voorsprong, want er waren nog geen tien minuten gespeeld toen VEP de gelijkmaker achter Rohda’76-doelman Luc Spannemaker prikte: 1-1.

VEP vond dat al lang best. De gasten hielden veel spelers op de eigen helft en loerden op de counter. Toch kregen (opnieuw) El Bouazatti, Jeroen Schouten en Bojan Lazic de mogelijkheid om VEP nog voor de thee pijn te doen, maar een treffer bleef uit.

Teenlengte

In de tweede helft zorgde aanvoerder Mitchell van Waveren nog voor het meeste gevaar met een kopbal en bij een scherpe voorzet kwam hij net een teenlengte tekort om de bal binnen te werken. ,,We waren de baas op het veld, zonder veel kansen af te dwingen,’’ vatte trainer Arjen Linstra het wedstrijdbeeld samen.

Komende zaterdag 19 november gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. De wedstrijd in Zegveld begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu