1 februari 2020

Rohda Business Club (RBC) opent nieuwe netwerkjaar

De Rohda Business Club (RBC) trapte het nieuwe jaar af met een hapje en een drankje in het vernieuwd Grand Café Amigos in de Marktstraat. Maar liefst 33 leden kwamen af op de eerste activiteit van 2020. Voorzitter Erik Dijk maakte in zijn nieuwjaarstoespraak bekend dat de RBC weer drie nieuwe leden heeft begroet. De RBC is een netwerkplatform dat ruim zeven jaar bestaat en inmiddels meer dan 40 businesspartners telt. En uiteraard ondersteunt de RBC voetbalvereniging Rohda ’76. Dijk: ,,Wij vragen het Rohda-bestuur om met voorstellen te komen, waarbij de RBC als vliegwiel kan dienen om investeringen mogelijk te maken. Die kunnen liggen op het gebied van duurzaamheid of sportieve ambities’’.

De samenstelling van de RBC is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca en middenstand.

• Impressie van de nieuwjaarsbijeenkomst van de RBC bij Amigos. (Foto: Danny de Vries)
0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu