Rohda Business Club (RBC) blikt terug en kijkt vooruit

,,Welk effect heeft de coronacrisis op onze ondernemingen gehad en hoe gaan we in de toekomst om met de veranderde omstandigheden?’’ Om die vragen draaide het bij de eerste back in businessborrel van de Rohda Business Club (RBC).

Onder het genot van een hapje en een drankje wisselden zo’n 25 lokale ondernemers op het geheel vernieuwde terras van De Munt ervaringen uit over hun bedrijfsvoering in de achterliggende maanden. ,,Nu het nieuwe normaal steeds meer op het oude normaal begint te lijken, was het tijd om weer bij elkaar te komen’’, doet voorzitter Erik Dijk uit de doeken. De preses had ook de twee nieuwe trainers van het eerste en tweede elftal – Arjen Linstra en Peter van Holstein – uitgenodigd. ,,Die hebben zich gepresenteerd aan de ondernemers en hun sportieve ambities voor het komende seizoen uitgesproken.’’

De RBC is een netwerkplatform dat acht jaar bestaat en inmiddels meer dan 40 businesspartners telt. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op. 

De RBC-partners komen enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Uiteraard ondersteunt de RBC Rohda ’76 in financiële zin. Bijvoorbeeld bij de bouw van twee extra kleedkamers en een nieuwe materialenopslag. Wie meer wil weten over de RBC, kan hier een kijkje nemen.

• Impressie van de eerste back in businessborrel. Foto: Danny de Vries
0 Shares
Sluit Menu