24 oktober 2021

Rohda ’76 kan leven met puntendeling

De streekderby Rohda ’76-Siveo ’60 leek in een brilstand te eindigen. Leek, want het venijn zat hem duidelijk in de staart. In de slotminuten hielp Daniël van Leeuwen de Bodegravers aan een 1-0 voorsprong. De vreugde in het blauwwitte kamp was van korte duur, want de gasten uit Zegveld maakten net voor het laatste fluitsignaal (verdiend) gelijk: 1-1.

• Vincent Vermeer in een pas des deux. (Foto: Don van der Meer)

Niet reëel

,,Na die 1-0 moet je de overwinning over de streep trekken. Dat gebeurde helaas niet, maar dat was gezien het spelbeeld ook niet reëel geweest ten opzichte van Siveo ’60,’’ gaf trainer Arjen Linstra na afloop ruiterlijk toe.

Aan elkaar gewaagd

Dat de Rohda ’76-trainer kon leven met de puntendeling baarde geen opzien, want de twee ploegen waren qua veldspel en kansenverdeling aan elkaar gewaagd. ,,Wij hadden zeven spelers in het veld staan van ongeveer twintig jaar. Jonge voetballers zijn niet altijd constant, maar als ze taakbewust spelen zoals vandaag, dan zijn we moeilijk te verslaan,’’ stelde Linstra met trots vast.

Na vijf speelronden heeft Rohda ’76 zeven punten bij elkaar gespeeld, goed voor een (zesde) plek in de middenmoot. Komende zaterdag 30 oktober gaat Rohda ’76 op bezoek bij Alphense Boys. De wedstrijd op sportpark De Bijlen begint om 15.15 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu