Gepubliceerd 15 augustus 2021

Rohda ’76 in oefenduel ruim langs Roodenburg

Na de eerste trainingen vervolgde Rohda ’76 de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen Roodenburg. Op eigen veld hadden de Bodegravers weinig moeite met de Leidenaren. Met 4-0 trok Rohda aan het langste eind.

Vier goals

Rohda opende de score  in de 1e helft door Mitchell van Waveren, die koppend het net vond: 1-0. In de 2e helft breidde Rohda de voorsprong verder uit. Twee goals van Esli Westmaas leverde de 2-0 en 3-0 op. De 4-0 van Joppe van Veldhuizen was het slotakkoord van een gemakkelijk tot stand gekomen zege.

• De jarige Daniël van Leeuwen bedient Esli Westmaas voor de 2-0.

Op de tribune

Voor de wedstrijd kreeg de Rohda-selectie op de tribune, vanwege nog de geldende 1,5 meter- regel, in een college-achtige setting de tactiek- en wedstrijdbespreking van trainer Arjen Linstra, die zijn team tot in de puntjes wil voorbereiden voor de naderende competitie.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN