27 oktober 2021

Rohda ’76 in 2e bekerronde gekoppeld aan ARC

Op het KNVB-hoofdkantoor in Zeist is geloot voor de 2e ronde van de Districtsbeker van West II. Rohda ’76, de nog enige overgebleven club uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de beker, is gekoppeld aan ARC. De Alphense club speelt in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal.

• Mooie bekeraffiche: Rohda ’76 op eigen veld tegen hoofdklasser ARC.

Thuiswedstrijd

Rohda ’76 heeft een thuiswedstrijd geloot en de wedstrijd tegen ARC vindt plaats op dinsdagavond 16 november. Bij een gelijkspel wordt de wedstrijd direct verlengd met het nemen van strafschoppen. Na de 2e ronde blijven er nog 32 clubs over die verder zullen gaan in de bekercompetitie.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu