Gepubliceerd 21 augustus 2021

Rohda ’76 en RVC ’33 leiden de dans om de REBO-Cup

Na de 1e ronde van de REBO-Cup gaan Rohda ’76 en RVC ’33 aan kop in de poule. In de openingswedstrijd van het toernooi vrijdagavond bij v.v. Bodegraven versloeg RVC ’33 competitiegenoot ESTO met 2-0. Met dezelfde cijfers trok Rohda ’76 tegen Bodegraven aan het langste eind.

• Stan Leeflang balt z’n vuist na de door hem gescoorde openingstreffer voor RVC ’33.

Aan elkaar gewaagd

ESTO en RVC ’33 komen als zondag 2e klassers in competitieverband ook dit seizoen weer tegen elkaar. Beide ploegen zijn in de onderlinge ontmoetingen vaak aan elkaar gewaagd. Tijdens de REBO-Cup was dat eigenlijk niet anders. In de 1e helft (30 min.) bracht Stan Leeflang met een omhaal RVC aan de leiding: 0-1. Daarvoor lieten Jesper den Besten en Lars Verheul voor ESTO een goede kans op een treffer liggen. In de 2e helft probeerde ESTO nog wel langszij te komen. Echter in de counter scoorde Frank Stolwijk door goed doorzetten uit een solo de 0-2.

• Pim van Zoest aan de bal voor ESTO. Hij maakte de overstap van ARC naar ESTO.

Nu wel

Rohda ’76 wist in competitieverband nog nooit van Bodegraven te winnen. Tijdens REBO-Cup lukte dat na lange tijd wel. Rohda ’76 was de hele wedstrijd sterker. Bodegraven bivakkeerde sporadisch op de helft van de blauwwitten. Het duurde nog wel lang voordat Rohda de leiding te pakken had. Maar uiteindelijk was het Joppe van Veldhuizen die koppend Rohda nog in de 1e helft aan de leiding bracht. In het 2e bedrijf vergrootte Rick Vogels uit een rebound de voorsprong tot 2-0.

• Rohda ’76 trekt in de aanval tegen Bodegraven.
• Rick Vogels (Rohda ’76) vindt in z’n rug Gerrit Hulters die nog aan de bal probeert te komen.
• Rick Vogels (Rohda ’76) met in zijn rug Gerrit Hulters die nog aan de bal probeert te komen.
STAND:
Rohda '76   1 - 3 (2-O)
RVC '33    1 - 3 (2-O)
Bodegraven   1 - O (O-2)
ESTO      1 - O (O-2)


PROGRAMMA 21 AUGUSTUS:
12.3O u. | Bodegraven - RVC '33
13.55 u. | ESTO - Rohda '76
15.2O u. | Rohda '76 - RVC '33
16.45 u. | Bodegraven - ESTO

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN