Gepubliceerd 18 mei 2021

Roei- en Zeilvereniging “Gouda” onthult lustrumlogo

Roei- en Zeilvereniging “Gouda” viert in september 110 jarig bestaan. In aanloop naar dit feestweekend duiken de leden in de archieven en verschijnen er wekelijks historische wetenswaardigheden op de site van de vereniging. In de sociëteit is een wand met historisch materiaal “behangen” en is er een lustrumlogo onthuld.

De onthulling van dit logo vond plaats op zondagmiddag 16 mei jl. door het jongste lid Mette Marit van Wijngaarden (7 jaar) en een van de oudste leden Joop Coolegem (92 jaar). Zij werden welkom geheten door de voorzitter Chris Stoffer. Daarna was het woord aan Saskia Martinelli voorzitter van het lustrumcomité. Zij haalde de woorden van Thorbecke aan die zei “behoud en verandering zijn beide nodig zolang ze hand in hand gaan. Beide zijn slecht als ze elkaar uitsluiten”. Daarna trokken Mette Marit en Joop het doek van het bord en werd het logo zichtbaar.

In de aanloop naar het feestweekend in september worden de leden herinnert aan het rijke verleden van de vereniging via de website en bruist het van de plannen richting toekomst.

Voor verdere informatie kijk op de website www.roeienzeil.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN