Gepubliceerd 20 december 2022

Robin de Haan ontvangt Sporttalent Award

Tijdens de tv-opnamen van het BR6-programma ‘Tussen Kerst en Kurk’ ontving Robin de Haan voor zijn prestaties als jeugdsporter de Sporttalent Award. De 17-jarige atleet van SC Reeuwijk won dit jaar brons op de 800 m tijdens de NK junioren indoor in Apeldoorn. Later herhaalde hij deze prestatie outdoor in Amsterdam.

● Robin de Haan met de Sporttalent Award.

Bovendien scherpte hij zijn pr op de 800 m aan tot 1:56,42. Dit jaar won hij ook de 5 km tijdens de Reeuwijkse Plassenloop. Naast de training bij SC Reeuwijk traint hij ook nog in Rotterdam bij ATR. De Sporttalent Award is een aanmoediging om z’n atletiekloopbaan verder door te ontwikkelen. Hij ontving de prijs namens de lokale omroep BR6 en het weekblad Kijk Op Bodegraven Reeuwijk.

Tussen Kerst en Kurk’ is volgende week te zien op het tv-kanaal van BR6 en via internet.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN