20 december 2022

Robin de Haan ontvangt Sporttalent Award

Tijdens de tv-opnamen van het BR6-programma ‘Tussen Kerst en Kurk’ ontving Robin de Haan voor zijn prestaties als jeugdsporter de Sporttalent Award. De 17-jarige atleet van SC Reeuwijk won dit jaar brons op de 800 m tijdens de NK junioren indoor in Apeldoorn. Later herhaalde hij deze prestatie outdoor in Amsterdam.

● Robin de Haan met de Sporttalent Award.

Bovendien scherpte hij zijn pr op de 800 m aan tot 1:56,42. Dit jaar won hij ook de 5 km tijdens de Reeuwijkse Plassenloop. Naast de training bij SC Reeuwijk traint hij ook nog in Rotterdam bij ATR. De Sporttalent Award is een aanmoediging om z’n atletiekloopbaan verder door te ontwikkelen. Hij ontving de prijs namens de lokale omroep BR6 en het weekblad Kijk Op Bodegraven Reeuwijk.

Tussen Kerst en Kurk’ is volgende week te zien op het tv-kanaal van BR6 en via internet.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu