Gepubliceerd 10 juli 2022

Rik Kalter in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek, is op maandagavond 11 juli om 20.00 uur Rik Kalter te gast. Rik maakt zelf ook interviews voor Gast uit de Streek maar deze keer wordt hij geïnterviewd.

Rik Kalter

Hij heeft zijn hele leven in Den Haag gewoond maar strandde in 2019 met de trein in Bodegraven. Terwijl de trein moest wachten tot er een koe van de rails werd gehaald, liep hij een rondje door het dorp en ging wat eten. Hij had meteen leuk contact met de inwoners en besloot om in Bodegraven een huis te kopen.


Het radioprogramma wordt op dinsdag 12 juli om 22.00 uur en op zondag 17 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het interview is als podcast, zonder muziek, terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN