Gepubliceerd 8 januari 2024

Rijnstreek Boules doneert er op los

De 5e editie van het in de regio bekende jeu-de-boulestoernooi bij VV De Rijnstreek staat op 15 juni 2024 op de agenda. Daarnaast is afgelopen najaar de eerste stap gezet om een jeu-de-boulesvereniging op touw te zetten bij VV De Rijnstreek. De naam zal Rijnstreek Boules gaan heten en de aanleg van de jeu-de-boulesbanen op het complex aan de Weijpoort 24A zal in het voorjaar van 2024 starten.

Donaties

Wie jubileert, trakteert! En daarom heeft de organisatie van het jeu-de-boulestoernooi groots uitgepakt door op de nieuwjaarsborrel van VV De Rijnstreek een aantal donaties uit te reiken. De afgelopen jaren is er een mooie buffer ontstaan waarmee de organisatie een aantal lokale initiatieven wilde steunen. Daarom hebben Speelweek Nieuwerbrug en Vakantiespelen Bodegraven elk een donatie van € 750,- gehad voor de aankomende editie.

● Rijnstreek Boules deelde donaties uit.

Daarnaast heeft VV De Rijnstreek een bedrag van € 3500,- gehad als bijdrage voor het aanleggen van de jeu-de-boulesbanen voor de nieuwe Rijnstreek boulesvereniging.

Het is fantastisch dat deze nog maar kort bestaande organisatie nu al zo’n enorm toernooi heeft neergezet en aan de basis staat van een nieuwe vereniging in het dorp. En wat zal de toekomst allemaal nog brengen. Dank voor de prachtige donaties. En we kijken nu al uit naar de 5e editie van het toernooi.

Bericht: André van Egdom / Robert v.d. Berg (De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN