Gepubliceerd 8 januari 2024

Rijnstreek Boules doneert er op los

De 5e editie van het in de regio bekende jeu-de-boulestoernooi bij VV De Rijnstreek staat op 15 juni 2024 op de agenda. Daarnaast is afgelopen najaar de eerste stap gezet om een jeu-de-boulesvereniging op touw te zetten bij VV De Rijnstreek. De naam zal Rijnstreek Boules gaan heten en de aanleg van de jeu-de-boulesbanen op het complex aan de Weijpoort 24A zal in het voorjaar van 2024 starten.

Donaties

Wie jubileert, trakteert! En daarom heeft de organisatie van het jeu-de-boulestoernooi groots uitgepakt door op de nieuwjaarsborrel van VV De Rijnstreek een aantal donaties uit te reiken. De afgelopen jaren is er een mooie buffer ontstaan waarmee de organisatie een aantal lokale initiatieven wilde steunen. Daarom hebben Speelweek Nieuwerbrug en Vakantiespelen Bodegraven elk een donatie van € 750,- gehad voor de aankomende editie.

● Rijnstreek Boules deelde donaties uit.

Daarnaast heeft VV De Rijnstreek een bedrag van € 3500,- gehad als bijdrage voor het aanleggen van de jeu-de-boulesbanen voor de nieuwe Rijnstreek boulesvereniging.

Het is fantastisch dat deze nog maar kort bestaande organisatie nu al zo’n enorm toernooi heeft neergezet en aan de basis staat van een nieuwe vereniging in het dorp. En wat zal de toekomst allemaal nog brengen. Dank voor de prachtige donaties. En we kijken nu al uit naar de 5e editie van het toernooi.

Bericht: André van Egdom / Robert v.d. Berg (De Rijnstreek)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN