Gepubliceerd 7 juni 2022

Rian Baas winnaar in Jaarsveld

Afgelopen zaterdag is Rian Baas (Gouda) winnaar geworden van de RB-traprenovatie Bokaal. In Jaarsveld overbrugde hij al in de voorronde een afstand van 20,93 m. Het was z’n beste seizoensprestatie waarmee hij nu ook de leiding heeft in het klassement van “De Samenwerking”.

• Rian Baas (Archieffoto).

Natspektakel

De wind had veel invloed op de prestaties van de springers. Vele sprongen gingen dan ook nat. Ook Erwin Timmerarends zag z’n eerste twee sprongen eindigen met een nat pak. In de 3e voorronde wist de Bodegraver met 19,90 m nog een geldige sprong af te leveren. Het bracht hem naar de 3e plaats. Lucas van Eijk sprong met 19,93 m naar de 2e plaats.

• Bericht; André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN