14 september 2021

Repair Café Bodegraven is verhuisd naar Huis van Alles

Repair Café Bodegraven is vrijdag 17 september open in het Huis van Alles in de Vromade. Elke vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur kan iedereen binnen komen om kapotte spullen “die onder de arm kunnen worden meegenomen” te laten repareren.

Teun van Mourik neemt met de andere trouwe vrijwilligers uit de Nova Bioskoop van Jan Stolwijk, de organisatie over van Jan. Enthousiast vertelt hij “Het is zo’n leuke groep en we hebben er plezier in om de meest uiteenlopende apparaten, speelgoed, spullen weer werkend te krijgen. Wij gaan gewoon door.”

De programmaraad van het Huis van Alles Vromade was het initiatief erg goed gezind. Er zijn snel goede afspraken gemaakt. Nu moeten de klanten de weg weer vinden.

In Reeuwijk-Brug en in Waarder zijn ook actieve Repair Café’s. In Reeuwijk in het Huis van Alles/de bibliotheek (elke 2e en laatste zaterdag van de maand tussen 10 en 12 uur) en in Waarder in De Huiskamer van Waarder (elke 1e vrijdag van de maand tussen 14 en 16 uur).

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu