14 september 2021

Repair Café Bodegraven is verhuisd naar Huis van Alles

Repair Café Bodegraven is vrijdag 17 september open in het Huis van Alles in de Vromade. Elke vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur kan iedereen binnen komen om kapotte spullen “die onder de arm kunnen worden meegenomen” te laten repareren.

Teun van Mourik neemt met de andere trouwe vrijwilligers uit de Nova Bioskoop van Jan Stolwijk, de organisatie over van Jan. Enthousiast vertelt hij “Het is zo’n leuke groep en we hebben er plezier in om de meest uiteenlopende apparaten, speelgoed, spullen weer werkend te krijgen. Wij gaan gewoon door.”

De programmaraad van het Huis van Alles Vromade was het initiatief erg goed gezind. Er zijn snel goede afspraken gemaakt. Nu moeten de klanten de weg weer vinden.

In Reeuwijk-Brug en in Waarder zijn ook actieve Repair Café’s. In Reeuwijk in het Huis van Alles/de bibliotheek (elke 2e en laatste zaterdag van de maand tussen 10 en 12 uur) en in Waarder in De Huiskamer van Waarder (elke 1e vrijdag van de maand tussen 14 en 16 uur).

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu