24 november 2021

Remco Tijssen blijft lijsttrekker van Burgerbelangen Bodegraven-Reeuwijk

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Burgerbelangen Bodegraven Reeuwijk hebben de leden unaniem hun steun uitgesproken voor Remco Tijssen. Tijssen draait reeds geruime tijd mee in de lokale politiek en is al raadslid sinds 2014.

Henri Blijleven noemt Tijssen een logische keuze. “Remco is een zeer kundig en zeer betrouwbaar raadslid is. We zetten hem met trots op 1. Hij kent zijn dossiers en overtuigt op kennis van zaken. Duidelijk en eerlijk, kwaliteiten die belangrijk zijn in de lokale politiek.”

Remco Tijssen: “Ik heb mij met volle overtuiging kandidaat gesteld voor het leiderschap van deze mooie partij. De laatste vier jaar in de oppositie hebben mij meer politieke scherpte gegeven. Natuurlijk gaan we weer voor een plek in het college maar wel met de belofte dat we gaan zorgen voor een frisse wind aan de bestuurstafel.”

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu