Gepubliceerd 21 mei 2024

Reinier Overbeek wint in Linschoten | Erwin Timmerarends opnieuw 2e

Het seizoen voor de polsstokverspringers is inmiddels begonnen. Zaterdagavond werd in Linschoten de 2e wedstrijd afgewerkt. Na al een 2e plek vorige week eindigde Erwin Timmerarends opnieuw op de 2e plaats.

● Erwin Timmerarends 2e in Linschoten. (Archieffoto)

De Bodegraafse springer en huidig Nederlands kampioen overbrugde 20,15 m. Reinier Overbeek uit Benschop sprong bij z’n laatste en derde sprong naar 20,79 m en pakte daarmee de dagzege in de topklasse.

In Linschoten werden slechts drie voorronden afgewerkt, waardoor de springers niet meer aan de finalesprongen toekwamen. Zaterdag 25 mei vindt in Zegveld de 3e wedstrijd plaats om de Verburg Kaas Bokaal, aanvang 15.00 uur.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN