3 januari 2022

Reeuwijker aanwezig in woning met hennepkwekerij

De politie trof zondagavond 2 januari 2022 een hennepkwekerij aan in een woning in Weesp. Vier personen die aanwezig waren in de woning, waaronder een 34-jarige man uit Reeuwijk, zijn door de politie aangehouden. De 38-jarige bewoner zit nog vast voor verder onderzoek.

Drie mannen, een 37-jarige man uit Blaricum, een 31-jarige man uit Maarssen en een 34-jarige man uit Reeuwijk mochten naar huis maar blijven verdachten in het lopende onderzoek. De bewoner van de woning zit nog vast en wordt voorgeleid. De recherche onderzoekt de rol van de verdachten met betrekking tot de hennepkwekerij en de aangetroffen spullen.

Een oplettende burger schakelde de politie in na verdachte omstandigheden rondom de woning. Agenten gingen een kijkje nemen en ontdekten vervolgens een hennepkwekerij aan in de woning. Er werden ruim 600 hennepplanten vanuit de stek gekweekt aangetroffen en een groot aantal attributen zoals lampen en ventilatoren. Deze hennepplantenen de goederen zijn in beslag genomen en vernietigd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu