15 juli 2021

Commotie over nieuwe Action in Reeuwijk-Dorp geluwd

Een gestarte petitie in Reeuwijk-Dorp over verwachte overlast in verband met de nieuwe vestiging van Action in het dorp gaat niet door. De bewoners van Reeuwijk-Dorp hebben bij Action een goed luisterend oor gevonden en er zijn afspraken gemaakt. Zo zal de winkel op zondag gesloten blijven en hun chauffeurs krijgen richtlijnen om overlast op de smalle wegen te voorkomen. Anders dan bij de hiervoor gevestigde Aldi zullen de omwonenden geen last meer hebben van draaiende automotoren bij de bevoorrading die bij supermarkten aan blijven in verband met de koelvoorziening in de auto. Ook zullen de lichtmasten op het parkeerterrein alleen tijdens de openingstijden branden.

De nieuwe Action vestiging Reeuwijk-Dorp

Action deelde verder mede dat er voor de vestiging in Reeuwijk-Dorp voorlopig een huurcontract is afgesloten van één jaar want zij zijn eigenlijk op zoek naar een andere locatie.

Dus verder even afwachten hoe de ontwikkelingen gaan en dan samen volgens de Dorpsvisie in overleg met de gemeente tot een goede invulling van de bestemming komen.

gv

0 Shares
Sluit Menu