Gepubliceerd 5 april 2024

Laatste seizoen voor Dieter Möckelmann als voorzitter de Fuut

Dieter Möckelmann draagt na 9 jaar voorzitterschap van openluchtzwembad De Fuut, aan het einde van dit zwemseizoen het stokje over aan Casper Steenstra-Praamsma. Dat vertelde hij afgelopen dinsdagavond aan het einde van de eerste Fuut vrijwilligersbijeenkomst.

Dieter Mockelmann in Gast uit de Streek

Dit jaar bestaat zwembad De Fuut 50 jaar en daarom worden er heel veel activiteiten georganiseerd. De eerste activiteit is al zaterdag 6 april a.s.
van 10.00 uur tot 12.00 uur. Iedereen krijgt de unieke kans om een selfie te nemen in het lege zwembad, nadat het zwembad is schoongemaakt.

Op 30 april zal oud-badmeester Peter Binken de officiële opening van het zwembad doen om 7 uur ‘s-ochtends, net zoals hij dat in 1974 deed.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN