18 november 2021

De Breevaart wordt niet vergeten bij herinrichting van de Raadhuisweg en Zoutmansweg

Bij het herinrichtingswerk van de Raadhuisweg en Zoutmansweg in Reeuwijk-Brug is de Breevaart niet vergeten. Donderdagmiddag sloeg wethouder Inge Nieuwenhuizen de eerste paal voor de vlonders die hier gerealiseerd zullen worden voor een gezellig plekje aan het water.

Wethouder Inge Nieuwenhuizen slaat eerste paal

De kinderen uit groep 5b van de openbare school De Venen waren speciaal naar de Breevaart gekomen om hun naam, al dan niet voorzien van een tekening op de paal te zetten. Een ludieke actie die hen nog vele jaren kunnen doen herinneren aan het feit dat Bodegraven-Reeuwijk steeds mooier wordt.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu