Gepubliceerd 24 april 2024

ReBO-vechters in actie op Matchday in Wierden

Zaterdag 20 april was het Matchday in Wierden. Na een lange rit kwamen de drie jeugdvechters van ReBo met een grote dosis enthousiasme en vechtlust aan. Klaar om te strijden.

● Het ReBo-team met vechters en begeleiding.

Jade Koolmees kwam als eerste uit voor ReBo en heeft uitstekend gevochten, zat fel in het spel en reageerde scherp op de hoek. Winst viel helaas net de andere kant op.

Yélina Jasperse vocht daarna en moest even inkomen maar bewoog de 2e en 3e ronde uitstekend en trok de leiding naar zich toe: winst.

Steffany Holswilder sloot af voor ReBo en domineerde vanaf de eerste seconde. Haar tegenstander kwam niet in haar spel. De derde ronde heeft ze helaas laten liggen maar ronde 1 en 2 was overtuigend genoeg en de winst ging overduidelijk naar Steffany. Houd deze talenten in de gaten wat ze zijn nog lang niet klaar!

Bericht: André van Egdom | Sportcentrum ReBo

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN